Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtíč...

Chtíč...

Epicness Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Od tvého srdce chtěl bych klíč :)

Jsi moje láska, jsi můj chtíč,
chtěl bych být navždy u tebe,
býti jen po tvém boku.
Od tvého srdce chtěl bych klíč,
nosit ho stále u sebe,
každým dnem i vteřinou roku.

Brát mě jako svého muže,
tím jakého si zasloužíš,
hnízdečko lásky s tebou budovat.
Každým dnem, nosil bych růže,
teda pokud mi to dovolíš,
jen Tebe má lásko, nadosmrti milovat <3
Publikoval(a): Epicness, 14.9.2015
Přečteno (685x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti