Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ruce

Ruce

Radusshkaa Básně » Srandovní

Anotace: Personifikace prstů :)

Palec - hlava rodiny,
odpočítává v práci hodiny.
Klepajíc na mezerník tak rychle,
může se tvářit.. tak zpychle!

Ukazováček, nejstarší syn,
rychlý jak Rintintin.
Zve v dopise na párty, samohlásky,
nezapomněl však ani na brazislké krásky!

Prostředníček, sprostý puberťák,
zvykl si, nepřítele oddělat.
Vzpřímený postoj, zaujal hned
nebojí se, uráží, he is so bad!

Prsteník, manželka věrná,
uklízí, umývá, problémů sběrna.
Zlato, stříbro, platina
ozdoba krásná, manželská (někdy i ) rutina.

Malíček, nejmladší dceruška,
mazlíček rodiny, odmala beruška.
Malý střízlíček,
krásy uzlíček.
Publikoval(a): Radusshkaa, 26.9.2010
Přečteno (1990x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 21:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti