Cigaretový kouř
Cigaretový kouř
Anotace: Inspirace dnešního večera.
Hlava plná myšlenek,
co jsou až příliš těžké.
Kdyby tak mohly zmizet,
odletět,
vyhasnout,
stejně jako cigareta.
Pocity,
které nevím co znamenají,
které se vrací v nekonečných smyčkách,
které stále přetrvávají,
a přesto jsou neidentifikovatelné.
Cigareta,
ten její posvátný, kouzelný kouř,
najednou jsou myšlenky lehčí,
pocity slabší.
Ale stále tam jsou,
skryté a otupělé,
kdesi v hlubinách mysli.
Publikoval(a):
unhappy33, 13.9.2015