Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dívka s květy kaktusů

Dívka s květy kaktusů

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Zkušenost z dobývání jedné slečny

Plachá ve svém taktu jsi,
mlčenlivá, plná lásky,
nejkrásněji bez nadsázky
kvetou tvoje kaktusy.

Drsná ve svém taktu jsi,
skrze ostny oči hledí,
unikáš mi s odpovědí,
mluví jenom kaktusy.

Říkají mi: neposhov
hloubce skrývaného taje,
v usměvavých očích zraje
naše touha beze slov.

Tichá ve svém taktu jsi,
plná něhy, plna lásky,
jsi moc hezká, bez nadsázky,
když nekryjí tě kaktusy.

Pravdu v sobě tají žena
nejkrásnější, nad níž není,
slova jsou i bez mluvení
v hloubi duše uložena.
Publikoval(a): podnebný, 12.9.2015
Přečteno (91x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Lugilla, gogol, Psavec

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti