Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez Tebe

Bez Tebe

Bez Tebe

Přála jsem si lásku.
Prošla jsem slzavým
údolím.

Toužila jsem po
něze.Chlad mé tělo
obklopil.

Přála jsem jít
vedle Tebe životem
společným.Jdu sama
životem prokletým.

Už nechci nic.
Jen klid mít v duši.
Zapomenout na slzy
a teplé ruce mít.

Krokem jdu pomalým,
životem zlomeným
sama bez Tebe.

Srdce mi tluče v
taktu smutném o
lásce nenaplněný.

Už nechci nic a
přesto,bych si
přála jít vedle Tebe.
Publikoval(a): slunečnice69, 12.9.2015
Přečteno (376x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: HankaJosefiova, koiška, děda včela, Psavec, GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti