Na procházce
Na procházce
Anotace: Houby sice nerostou, ale i bez nich je v lese krásně
Šumějí lesy Vysočinou,
šumějí vlnivou píseň svou,
větrem, zimou a deštěm činnou
do svojí náruče vábí, zvou.
Nad mnohý koutek ve světě není,
kde možno oddat se snům a hrám,
kdo v nich našel své zalíbení,
vrací se k nim a není víc sám.
Publikoval(a):
podnebný, 11.9.2015