Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smog

Smog

podnebný Básně » Smutné

Anotace: Zase špatná nálada na člověka dopadá

Po módě chodit ve smokingu
je v módě kolem smutný smog
a do boxerů v černém ringu
se pouští smečka tmavých dog.

Tak mezi vztahy, city lidí
jako bys nalil jedu z drog
a kdo se díval, neuvidí
pro smutný hustý černý smog.

Ta lhostejnost a přezírání,
omluvy výmluv, hloupých gest,
netečnost nikdo nevyhání
a nikdo nedotkne se hvězd.
Publikoval(a): podnebný, 10.9.2015
Přečteno (75x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Psavec, Martin Havlíček, Mirastus, GabrielleT., Malfelica, Kněžka, děda včela, Bezhlavý rytíř, Kytka62

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti