Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nebe peklo ráj

Nebe peklo ráj

vanovaso Básně » Láska ... zklamání

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=39z_FCp-PWs

nebe

Tolik jsem věřila
tvým rtům
budu tady dokud ty budeš chtít
dokud mě budeš potřebovat
dokud ti platnej budu


peklo

A jen ty jsi věděl
že tvoje slova jsou pusté lži
že vidět nebudeš mě chtít
pokud tvůj kocour zavětří
mošus mých parfémů


ráj

"Nepoznal jsem voňavější holku"
ani sis vůně nestačil zapamatovat
stejně jako mé halenky
když pokaždé si svlékal jinou


za chvíli bude listopad
a mraky na nebi zešedly
v pekle zbyly jen myši a chlad
a ráj jakoby ani nebyl
Publikoval(a): vanovaso, 10.9.2015
Přečteno (166x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, GabrielleT., gogol, Kněžka, Mirastus, koiška, glacier, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti