Jak vs Ako?
Jak vs Ako?
Anotace: ..každou nohou v jedné krajině..
Mozek slovama v hrsti,
veselo si chrastí..
To bude zas povyku,
za tu slovní neplechu..
Podej srdce a poznáš,
že jsem sestra..
Jak to má být?
Pověz sám,
Ja som čechoslovan-ka :)
Publikoval(a):
Wčelka, 9.9.2015