Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Země krvácí

Země krvácí

Makaveli Básně » o Životě

Anotace: Opět jedna o dnešní době a zmatku v ní.

Cestuji skrz mysl svou.
Rychlostí jako meteor.

Hlubina mě táhne,
šeptá rýmy o hvězdách.

Pšš... zde vládne mír.

Snad uvidím bytost, co neničí.
Nedobytnou pevnost, která vydrží.

Vojákovy puká srdce, kulka je příčinou.
Konec strasti, putuje nebeskou výšinou?

Možná...

že mír je utopie a lidé vojáci.

Možná...

peníze a moc jsou důvodem, proč země krvácí.
Publikoval(a): Makaveli, 9.9.2015
Přečteno (151x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Mirastus, Kněžka, GabrielleT., Lipová, koiška, Malfelica, Martin Havlíček, gogol, vanovaso

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti