Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miláčku, co je to láska

Miláčku, co je to láska

vanovaso Básně » o Lásce

Anotace: ... a je to navždy...

Miláčku
Co je láska

Láska je svět
kde co nejmíň musíš
a co nejvíc můžeš
bez obavy
že to druhý zneužije

A co není láska
Miláčku

Není to soutěž
kdo s koho a kdo první
je to vzájemný hluboký opětovaný
vášnivý a plný touhy
a je to navždy

i kdybys nebyla
i kdyby ses mi v nebi ztratila
Publikoval(a): vanovaso, 9.9.2015
Přečteno (241x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, GabrielleT., koiška, Martin Havlíček, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti