Světla pouličních lamp
Světla pouličních lamp
Miluju tě
jako noční světla
pouličních lamp
co otvírají temné kouty
co zbavují nás strachu
ze strašidel
co rozsvicejí slepé mapy
co odhalují tvář
co vystřelují jiskry
do našich očí
a přičarují plameny
do našich srdcí
Publikoval(a):
vanovaso, 8.9.2015