Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní list

Podzimní list

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Co má společného podzim života a kalendářní podzim

Pro krásu své chvíle
k nohám ti padá
podzimní list
a je si jist,

že budeš ráda,
že bude ti milé,
že k nohám ti padá
po deštích života čist,

že promění se v prach,
který se se tvým spojí,
až v zemských průlinkách
budeš jeho a mojí

zmizelou zelení mládí,
jsa po bouřích života čist,
po zemi větrem hnán pádí
k nohám tvým podzimní list.
Publikoval(a): podnebný, 8.9.2015
Přečteno (81x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Bezhlavý rytíř, vanovaso, děda včela, GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti