Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Padá hvězda

Padá hvězda

Arthur Lappi Básně » o Životě

Anotace: Báseň o osudu, vířě a naději, která nikdy nesmí zemřít.

Tak jako padající hvězda řítící se vesmírem,
tak jako malý chlapec snící o tom býti rytířem.
Tak jako ryba na souši co vlnami se touží hnát,
tak jako veterán z vojny co zapomněl jak se smát.

Tak jako padající hvězda co přeje si zůstat a jen zářit,
tak jako chorý chlapec co sní o tom znovu kráčit.
Tak jako ryba co na souši teskne po moři a nedýchá,
tak jako vzpomínky pána co sedí v křesle a Svět proklíná.

Tak jako osud rozdal karty a nechal nás hrát,
tak jako naděje které se člověk nesmí vzdát.
Tak jako sníme o tom co si přejem a co chceme,
tak jako víra co zajistí nám že to dostaneme.
Publikoval(a): Arthur Lappi, 8.9.2015
Přečteno (164x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Radka30, vanovaso, GabrielleT., slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti