Stříbrná noc
Stříbrná noc
Stříbrná noc
Sedím a do tmy hledím
jen tikot hodin vnímám.
Půlnoční měsíc září v
stříbrné noci se odráží.
Potichu sedím a přemýšlím,
co život mi ještě přinese.
Žal či smích.Štěstí nebo
trápení.
Sedím a do tmy hledím
je jen stříbrná noc
a tikot hodin.
Bojím se svítání,
bojím se dne,že
smutný bude.
Moc si tak přát,když
noční oblohou hvězda
padá.
Štěstí ve dlani mít
a úsměv na tváři.
Nebát se dne ,že
smůlu a žal přinese.
Sedím a do stříbrné
noci hledím.Měsíc se
usmívá.Tikot hodin jen
vnímám.Už se rozednívá
a mě žal svírá.
Jaký bude den.Snad
provázen úsměvem.
Publikoval(a):
slunečnice69, 7.9.2015