Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když žena miluje muže...

Když žena miluje muže...

Když žena miluje muže,
v srdci jí rozkvete
čarovná zahrada,
v duši se probudí
spanilá princezna,
rozum je v rozpacích,
lásku prý nezvládá...

***

Když žena miluje muže,
zrodí se mocná bohyně
a láska jí v jediné vteřině
rozprostře vesmír na klíně...
Publikoval(a): Kněžka, 6.9.2015
Přečteno (288x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška, Psavec, vanovaso, Martin Havlíček, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti