Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutek vs. Láska

Smutek vs. Láska

Brazzillka Básně » o Lásce

Anotace: Má láska, má duchovní láska, vesmírná láska!!Co dokázala?

Život můj hladový byl,
první láska smutkem mě sytila,
smrtí ten pád na dno já řešila,
do srdce ses mi tenkrát hluboko vryl,

útrapná bolest nabídla mi přátelství,
bezbraně slabá příjmám Tě,
to není náhoda, to je z hůry poselství,
vejdi do mého nitra, hladím Tě,

smutkem protkaná až do morku kostí,
živen mnou a já tebou,
oddanost co nezná štěstí,
zůstaň navždy semnou,

žalostně utrápená, tos ty, můj život,
já chci taková být,
jsi mého osudu jedinný pilot,
každý večer o tobě chci snít,

stal ses mou součástí,
mou rodinou,
upřímnou mou soutrastí,
zhoubnou rakovinnou,

"smutku ty básně skládáš?
jdi hloubš!, maluj, hraj, veršuj!
probuď mé ruce,
dál a dál o mě pečuj!"

láska do života mi vstoupila,
o kousek místa Tě žádám,
to vážně já naše přátelství zradila?
kvůli lásce se s tebou hádám?

odpust mi smutku, příteli můj,
lásku okusím a opustím,
stále při mě v dáli stůj,
na krátko Tě propustím,

odešels z nitra mého navždy,
láska zůstala mě hřát dál,
již smutnit nedokážu provždy,
touhu milovat si ve mě hřál,

nezapomenu na tebe,
jsem šťastná, milovat ho chci,
nepřišel sám, přišli hned tři,
s dcerami co mám občas pro sebe,

nevadí že matkou vlastní nikdy nebudu,
o to víc milovat si zaslouži,
z bolestného otcova rozvodu,
můj dík spásy navždy si vyslouží,

semnou si povídat a hrát chtějí,
ach, i já ráda vás z hlouby mám,
darem se tak hluboce usmívají,
jsem hrda že nitro vaše znám,

já vím že i kdybys odešel,
smutek už nebude nikdy přítelem mým,
duševní vzrůs mi darem náležel,
naplněnost nekonečností lásky vnukla mi rým,

neodejdeš to již z té hlouby vím,
tvůj niterní vzrůst jeden z mála důkazů,
naprosto čistou důvěru v tebe ctím,
beze slov upřímných výrazů,

činíš mě lepší se stát,
jsi láskou nesobeckou, mou touhou,
po letech na klavír mohu s chutí hrát,
jsem naplněna láskou, její vesmírnou rozlouhou!!!!

Díky Tobě, díky Všem a Všemu!!
Publikoval(a): Brazzillka, 6.9.2015
Přečteno (161x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti