Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozpíjení

Rozpíjení

Tvůj zapomětlivý dech
rozechvívá se na hraně útesu
s dětskou láskou ho přijímám

když ze sametového podhoubí
vylézají první penízky nadějí.

Mé rozpukané dlaně
touží dotknout se známé tváře
vratkými slovy neublížit

být tou útěšlivou ozvěnou
ve světě protikladů.
Publikoval(a): Lugilla, 5.9.2015
Přečteno (144x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, koiška, Sabine, qala, GabrielleT., Martin Havlíček, Lipová, gogol, Kněžka, glacier

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti