Knihy a klávesnice
Knihy a klávesnice
Anotace: Obě jsou rodu ženského
Černobílá klávesnice,
blondýn, tmavovlásek řad,
prudkou skladbou víc a více
chtěl bych struny rozehrát.
Poté hladit jejich líce,
něžně se jich dotýkat,
piánko do repetice
hudbu nechat doznívat.
Vedle sebe postaveny
v řadách stojí hřbety knih
jako štíhlé vábné ženy,
inspiraci najdeš v nich.
Publikoval(a):
podnebný, 5.9.2015