Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzim

Podzim

Podzim

Z luk a strání táhne
chlad.Podzim se hlásí
je to tak.

Je to malíř veselý
barví listí všemi
pestrými barvami.

Na stráních pak
vítr zafouká a
draky na oblohu
vyláká.

Kluci pečou brambory.
Draci létají vysoko
nad stromy.Listí
zlatou barvu má.
Slunce už zívá.

Chlad se táhne ze
strání.Podzim se
přihlásil.
Publikoval(a): slunečnice69, 5.9.2015
Přečteno (777x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, gogol, Kněžka, děda včela, Martin Havlíček, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti