Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krajinou

Krajinou

a1ička Básně » o Přírodě

Anotace: vzpomínka na výlety

Ráno se probudit, vzít batoh, hurá na výlet
podívat se jak je krásný ten náš svět
Co máme v tomto světě?
Jen všední den, vzpomínku na krásný den
kdy toulala jsem se českou krajinou, polemi a lučinou
Do trávy chvilku spočinout stát se krásnou květinou
jako růže planá, být tiše v květu nepoznaná
Také v orla se proměnit ,tu krásu z výšky vyfotit
Vyjádřit není těžké, náladu všední v jedné větě
těžké je putovati sám i když náladu dobrou mám
Do vlasů vpletu duhu ze všech nálad které mám
skřípky okamžiků do kapes posbírám
Publikoval(a): a1ička, 5.9.2015
Přečteno (316x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, JHB, Kněžka, Marcone, slunečnice69, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti