Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Magie pro každý den

Magie pro každý den

Wčelka Básně » o Lidech

Anotace: ...očista...

Odpusťte mi prosím!
Odpouštím každý den,
sobě, tobě, všem.

Promiňte mi prosím!
Prominu každý den,
sobě, tobě, všem..

Milujte mě prosím!
Miluji každý den,
sebe, tebe, vše..

Děkujte mi prosím!
Děkuji každý den,
sobě, tobě, všem..
Publikoval(a): Wčelka, 4.9.2015
Přečteno (113x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, vanovaso, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti