Obláček
Obláček
Anotace: Lidunky budou mít brzo svátek. Dnešní dílko jsem věnoval jedné z nich
Jak obláček na obloze
v tobě chci se rozplynout,
i když namítáš mi stroze
prosím tebe, nebuď bloud.
Plul bych s tebou v záři slunce
do koutů všech našich chvil,
v dešti básnil o Lidunce,
celičkou ji políbil.
Publikoval(a):
podnebný, 4.9.2015