Sám k sobě
Sám k sobě
Anotace: Odpovědi na otázky. Jaký jsem a co je pravda. Odpovědi jsou v každém z nás, jen si je musíme umět přiznat.
Jaký jsem,
poctivý a pracovitý.
Průměrný i obyčejně líný.
Rozvíjím se,
či jsem stále stejný.
Důvěra a zrada,
je mi vlastní stejně tak,
jako každá lidská vada.
Samoten jsem v divném světě,
jsem tu snad jen na výletě.
Kdo zodpoví mi otázku tu,
je On muž či žena.
Kdo posoudí mne,
až na misce života vah,
vina moje,
bude položena.
Publikoval(a):
Taren, 3.9.2015