Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na dobrou noc...

Na dobrou noc...

Epicness Básně » o Lásce

Anotace: Na dobrou noc

Dobrou noc a krásné snění,
k tomu něžné pohlazení.
Sladký polibek na čelíčko Tvoje,
tobě, ty beruško moje.
Pusinky kam jen si budeš přát,
celou noc tě budou hřát.
Jako andělé při tobě budou stát,
aby jsi se nemusela bát,
Proto políbím Tě na tisíckrát,
aby jsi už mohla spokojeně spát.
Publikoval(a): Epicness, 3.9.2015
Přečteno (227x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti