Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen si tak poležet

Jen si tak poležet

Lipová Básně » o Přírodě

Anotace: v teplém letním dni

.
Leží si nahá
na hřebenech trav
myšlenky běží
a déšť na ni padá...

Znovu:

Leží si nahá
na hřebenech lesních
myšlenek méně
-většinu les sní.

Jinak:

Leží si nahá
duch kolem ní vane
s vodou se propojí
slza jí kane.

Tak teď?

Leží si nahá
a naslouchá míze
zvrácena do sebe
kráska i zvíře..

Leží.....
.
Publikoval(a): Lipová, 3.9.2015
Přečteno (216x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Bezhlavý rytíř, a1ička, gogol, Mirastus, Martin Havlíček, Marcone, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti