Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesta slasti

Cesta slasti

Radka30 Básně » o Lásce

Anotace: Nekonečný svět pocitů ...

Cesta slasti

Co je něžnou slastí na zemi?
Když bříšky prstů hladí rty její.

Co je klidnou slastí na zemi?
V peřině voňavé šumící pěny.

Co je dravou slastí na zemi?
Když přes zmařené cítíš vítězství.

Co je radostnou slastí na zemi?
Rozpouštějící se krajina čokolády.

Co je smutnou slastí na zemi?
Jeho pevné obětí v době loučení.

Co je přísnou slastí na zemi?
Už jen jedno sousto kačeny.

Co je originální slastí na zemi?
V rouše Evině v karuselu pod mraky.

Co je naplňující slastí na zemi?
Ve skutečnost proměnit jeho přání.

Co je moudrou slasti na zemi?
S pokorným vděkem darů přijímání.

Co je posedlou slastí na zemi?
Zákeřnost žárlivosti, jež zabíjí.

Co je vášnivou slastí na zemi?
Spalující oheň tance připomíná mi.

Co je slastí všech slastí?
Závoj na Kubě v rytmech salsy.
...
Co není slast ale láska?
Když se Ti ten druhý do kůže vpíjí,
když je Ti kruté smutno znenadání,
když jeho tělo je jak čirý diamant,
který si žádáš den co den oblékat.
Publikoval(a): Radka30, 1.9.2015
Přečteno (257x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti