Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přetéká čas

Přetéká čas

podnebný Básně » o Životě

Anotace: V uspěchané době není čas na přemýšlení o našem čase

Přetéká čas po přesypání písku,
pohybem pružiny setrvačníku,
vteřiny tekou v dešťových kapkách,
krůpějích pramene, vodami bystřin,

v ptačích trylcích, v padání listí.
Jenom náš čas vyměřený zrodem
padá do propasti, do věčnosti
prozářen duhou pravého života.
Publikoval(a): podnebný, 31.8.2015
Přečteno (88x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti