Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Druhá

Druhá

petrička Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: venované otcovi, zatiaľ to nikdy nevidel....

Neviem, čo sa stalo,
Bolo to dávno.

Ďalšia rana.
Bol na to dôvod ?
Cez telefón počujem – rozvod.

Neviem, ako to mám vnímať,
Tuším, že mi budeš chýbať.

Išlo to postupne,
Odišiel si z domu.
Bola som malá.
Nerozumela tomu.

Po čase
Našiel si si inú.
A nám dvom s mamou
Dni plynú.

Máš syna, ženu,
Im dávaš prednosť,
V mojom živote
Zavládla všednosť.

Duša trpí,
Je mi smutno,
Že stále chodím
Po rovnakých kútoch.

Ak chcem niekam ísť,
Tak ti volám,
Čoho sa dočkám ?
Odmietnutia.

Výhovorky,
Jedna za druhou,
Nachádzaš
Milión dôvodov.

Spýtaš sa čo sa patrí,
Nikdy nie čo ma trápi.

Som vždy tou druhou,
Na vedľajšej koľaji,
Raz ti to poviem,
Až nájdem dosť odvahy.
Publikoval(a): petrička, 31.8.2015
Přečteno (246x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš, GabrielleT., Bezhlavý rytíř, děda včela, Malfelica, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 15.5.2024 20:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti