V lese
V lese
Anotace: Sblížení s Matkou přírodou
V tichu lesa, však to znáš,
blízko k bohům, duchům máš.
Stromů kůru hladíš dlaní,
ve všem vůkol vidíš Paní.
Písně ptáků hlaholí
v celém širém okolí.
Někdy blízko, jindy z dáli,
Pána lesa písní chválí.
Publikoval(a):
P.Believer, 25.9.2010