Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úplňková romantika

Úplňková romantika

Kněžka Básně » o Lásce

Anotace: O jednom úplňkovém snu...

Snad za to mohla ta
Luna úplňková,
snad byl jen prchavá
iluze snová,
když ke mně přišel
na prahu jitra,
svou láskou dotkl se
mého nitra.

Vášnivě přiznal mi
úplně všechno,
srdce mu úlevou
hluboce vzdechlo.

Já trochu nesměle
namítla: „Ale...“
Polibkem nenechal
mluvit mě dále...
Publikoval(a): Kněžka, 30.8.2015
Přečteno (201x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, GabrielleT., Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř, Mirastus, slunečnice69, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti