Na vlastní pěst
Na vlastní pěst
Anotace: Víra je to, co nikdo nemůže ti vzít....
Žít na vlastní pěst,
s vírou v sebe.
Ta jediná dokáže tě,
přes překážky,
útrap, ústrků
a ponížení vést.
Kříž svůj těžký,
jen na bedrech svých,
na horu osudu si nést.
Trpět nenávistí davu.
Hlavu těžkou, unavenou,
vzpřímeně a hrdě,
na vzdor lži a klamu
k popravišti nést.
Víra má,
ta posílí mne,
krok můj zpevní,
je celá jenom moje.
Dovolí mi,
úděl můj tu prožít,
hrdě, vzpřímeně
a vstoje.
Publikoval(a):
Taren, 30.8.2015