Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milenci..

Milenci..

Radusshkaa Básně » Láska ... zklamání

Anotace: pro každého... silného muže :)

Pod rouškou noci,
milenci v šeru,
šílenou mocí,
z úst jim beru:

"Miluji Tě"
"Zbožňuji Tě"
"Chci s Tebou být"

Před těmito slovy, ani Ty, neumíš se skrýt.
Byť silnější, odolnější, mužnější jsi chlap.
Jednou navždy poznáš co je to mít rád.
Publikoval(a): Radusshkaa, 24.9.2010
Přečteno (546x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 21:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti