Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Světlo v nás

Světlo v nás

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: S láskou je vše krásnější.....

Při západu slunce zvoní andělům křídla,
ta nebeská záře rozežene všechnu temnotu,
jeho pohled dává něhu a on se na dívku dívá,
srdce se plní sny bez zármutku.

Až ta ohnivá krása zapadne,
nebude žádné tmy,
světýlka budou stále žhnout, i když jich na zem plno dopadne,
duše nepolapí krvelační lvi.

Je to pouť barev, která nekončí,
pojďte blíž vy snílci,
aby byl svět stále barevný, co v nitru zatančí,
krásný, jako dva milenci.
Publikoval(a): Rose-H, 29.8.2015
Přečteno (204x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti