Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tvá tajemství

Tvá tajemství

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Jsem rád, že tě mám

Jsou výzvou pro mě
k jejich poznávání,
k jejich pochopení,
k jejich obdivu.

Jsou různá tajemství,
ošklivá, pečlivě skrývaná
před zvědavými lidmi,
jsou jiná hrůzná, odporná a hnusná,

ale mnohá jsou uložena hluboko
jako perly ukryté v lasturách
čisté, bílé, krásné,
nevinné, jemné a něžné,

svítící na cestu
jiskrně a zářivě
leskem tvých očí plnými lásky
jako tvá tajemství.
Publikoval(a): podnebný, 29.8.2015
Přečteno (723x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti