Exotika
Exotika
Anotace: Někdy se člověk zasní a absolvuje krásný výlet
S řekami zpívám a s mořem si broukám
od tebe zdoben věnečkem z květů.
Na Havaji tančí hula-hula tvůj břišní tanec
s třepotáním rukou a houpajícími prsy.
V Indii nosíš na čele červenou tečku,
v Japonsku klaníš se mi až k zemi,ani to nechci
a líbáš mé nohy v nesmírné pokoře,
má krásná pod Fudžijamou.
Ulétám s tebou nad Mount Everest,
Aconcaguu i Kilimandžáro.
Jako na olympijských hrách z tebe vycházejí
nejlepší muži a nejlepší ženy všech národů.
Publikoval(a):
podnebný, 28.8.2015