Má mě rád, nemá mě rád?
Má mě rád, nemá mě rád?
Má mě rád, nemá mě rád?
Rudé plátky růže padají na zem,
jak je bez rozmyslu pouštím z dlaně.
Vždycky jsem toužila poznat pravdivou odpověď v této dětské hře.
Představ si že není nebe, žádné peklo pod námi,
že není mezi námi žádná vzdálenost.
Jsme tu jen ty a já, jen mi dva.
Je chyba, že se snažíme být jeden?
Bez lásky by zbyla jen pustá černá tma.
Toužím překročit tu propast bolesti,
kterou jsme mezi sebou vybudovali a už nikdy se k ni nevrátit.
Dej mi ještě trochu trpělivosti!
Snažím se v sobě ze střípků složit nového člověka.
Publikoval(a):
Brazzillka, 28.8.2015