Vůně oranžové
Vůně oranžové
Anotace: ..ve dne i v noci.. ..neutíchající pocit..
Doteky a svůdné pohledy,
vášní různé podoby..
Toulají se mým světem,
vesmírem i snem..
Bořím všechny hranice,
pro svobodu slunce i měsíce..
Vdechuji krystalové bublině,
plující uvnitř mě,
rozkoš a nekonečno chvil,
dobývání vesmírných sil..
Voňavé vzrušení..
Nehtů polibky..
Něžné otisky..
Zubů v posteli..
Pocit vlhkých dlaní..
Kůže popsaná básní..
Elixír horkých energií..
Míchají vědomí hadi..
Dech plný orgasmů,
pošleme do oběhu..
Těl, duší i duchů,
spojení černo-bílého kruhu.
Hladil bys mé hebké tělo,
Já tvou krásnou duši..
Kdyby se ti chtělo,
Budu v přítomnosti..
Publikoval(a):
Wčelka, 28.8.2015