Hudba líbezná
Hudba líbezná
Hudba líbezná
Píseň tiše zní
v tonech líbezných.
Píseň slzami laděná
píseň o životě smutným.
Píseň líbezná ,ale
přesmutná.Tony něžné
má.Slzy k zemi padají
tony se houpají.
Jen sníš v těch tonech
nádherných.Sníš o
lásce,o něze,o souznění.
Slzy osychají,hudba doznívá.
Ty ze sna krásného se
probouzíš.Realita je
krutá.
Bez písně,bez hudby,
bez lásky, beze snu,
co v dálce se rozplynul.
Realita je tvrdá
píseň něžná.Tony
do ticha dozněli
slzy v očích zůstaly.
Publikoval(a):
slunečnice69, 28.8.2015