Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dilematická

Dilematická

Kněžka Básně » o Lásce

Anotace: ...klasicky problematická :D

Komu se občas nestane,
že život zvládat přestane,
hlavu i srdce si nechá pobláznit,
ten tam je prchavý vnitřní klid.

Jak snadno stane se
génius bláznem,
tak v lásku přátelství
změní se rázem.

Jsme ještě přátelé
nebo již "něco víc"?
Mám city zavrhnout,
nebo jim vyjít vstříc?

Svědomí klade mi
otázku:
"Máš právo zraňovat
pro lásku?"

***

Smířená duše již
nežádá žádný zvrat.
Tuší, že má všechno.
Vždyť smí Tě milovat.
Publikoval(a): Kněžka, 26.8.2015
Přečteno (114x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huge_Egg_Man, koiška, Bezhlavý rytíř, Lipová, GabrielleT., děda včela, gogol, Mirastus, vanovaso, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 23:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti