Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Voňavá růže

Voňavá růže

Voňavá růže

Přestaň vzlykat,přestaň
se bát mnoho citů v sobě
skrýváš.

Přivoň si k růži
na slunce se usměj.
S měsícem si večer
vyprávěj.

Když si sama a láska
tu není.Spoustu jiných
věcí je k potěšení.

Obklop se květy a dělej,
co Tě těší.Usměj se a
bude vše jednodušší.

Přestaň se bát.Slz
už bylo dost.Podívej
tady máš růži pro
radost.

Slunce Ti slzy osuší
a měsíc večer potěší.
Hvězdy zatančí.Tak
neteskni pro lásku,
co bolí Tě na duši.

Přivoň si k růži a
utři si oči.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.8.2015
Přečteno (83x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti