Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

možné uvědomění ? nééé vole

možné uvědomění ? nééé vole

Marcone Básně » Deprese

Anotace: jedna coolsenderovská ...

píšeš a editor nevnímá
líp než ?

odpověď v kapse má

verbež ...

Líbneš mě už konečně
nebo se mi zas jen zdá
něco o vilné slečně

dobré karty nerozdá -
- vají se věčně ( wtf !)

jj, řekl a sedmý den
prostředníčkem práce hoden

buď

odpočívám celý Tvůj život
tak mě neruš

jsi jen neděle, vole
Publikoval(a): Marcone, 25.8.2015
Přečteno (231x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Sonja la Rosa, koiška, gogol, Makaveli, Martin Havlíček, Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti