Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kat Včelích Duší

Kat Včelích Duší

Wčelka Básně » o Přírodě

Anotace: ..dcery slunce, které odrážejí stav naší společnosti.. ..situace, která mě zase zvedla ze židle...

Páni se již těší,
na dolarové věži,
jak jim to tam sluší
když v tom tiše plavou po uši.
Kraluje tam kat včelích duší,
no včely o tom nic netuší..

Královna již libru na zlatě brousí,
pohled na zradu lidí se hnusí..

Čtyřma zdima nás okovali,
šestistěn jsme naštěstí zachránili.
Pak lesy, louky a květy nám vysekali,
GMO kukuřicí a řepkou osázeli.
Když nám krutě i med ukradli,
bílou cukrovou drogou nás zasypali.

Pán s alergií přírody,
kouká na skleníkové úrody..
Elektrické včely lítají dle návodu,
pojď, podíváme se ven, na hnojenou půdu.

Už jsme venku to je ráj,
GMO EURA celá stáj!
Vy jste si přičichli, Vy hříšnice!
Včely zpoza plotu, Dcery Slunce!

Zašli jste daleko, kytka je má,
za krádež DNA z pylu, kata posílám.
Trestem Vám vezmeme, drahocenný med,
společnosti naservírujeme, jen drahý jed!
Cena medu, ta se nepočítá,
výplatní pásku, předsi včela nemá.
Včely zoufale o pomoc volají,
Lidi, prosím, probuďte se k vědomí..

Zachraňujeme koloběh a přírodu,
no s mužem v kravatě, se směje půlka národů.

Pošlete nás na smrt?
Sami sebe posíláte..
Roboti jsou bezcitné stroje
a ne poznání pramen.

Vzpomeň si člověku prostý,
že k životu stačí jít bosky..
Hladit kameny či pít v potoku,
milovat květy a včely v rozletu..
S láskou žít pro každý den,
vytvořit si ze života sen.

Pokud ti člověku, tohle nestačí,
možná celého lidstva smrt..postačí?

Včely Vás milují všechny..
I já..

Wčela

http://www.nwoo.org/2015/08/24/monsanto-znicilo-med-vcelari-musi-zlikvidovat-rocni-snusku-medu/
Publikoval(a): Wčelka, 25.8.2015
Přečteno (122x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Martin Havlíček, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti