Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tíživé obětí

Tíživé obětí

slunečnice69 Básně » Smutné

Anotace: Některé obětí nemusí být vždy příjemné.

Tíživé obětí

Tíživé obětí jsi v jeho
spárech.Brání Ti volně
se nadechnout.Hrdlo
máš stažené,dusíš se
bledneš.

Tíživé obětí ,co nedá
Ti volně dýchat.
Strach máš,že nádech
je poslední.Duše Tvá
letí vysoko do oblak.

Tělo ztuhlé,pomalu
chladne.Obětí svírá
Tě nedá Ti dýchat.
Není pro srdce dobré
duše v oblacích je.

Obětí není vždy laskavé
někdy Ti krev v žilách
tuhne.Jsi bledá a duše
opustila tělo,co bez
lásky do rakve ulehlo.

Tíživé obětí bez lásky
Tě zabilo.
Publikoval(a): slunečnice69, 25.8.2015
Přečteno (97x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti