Dlouho a rád
Dlouho a rád
Anotace: Ani po letech ses mi neomrzela
Dlouho se dívám do tvých očí,
a rád,
hodiny, dny, léta, celý život,
nemohu říct věčnost, ve kterou nevěřím.
Dlouho tě líbám, tebe celou,
a rád,
hodiny, noci, léta, celý život,
a nevím proč.
Stále nejsem syt,
hladovím, toužím, lačním
poznat tě víc a víc.
Láska je vůbec tajemný cit.
Publikoval(a):
podnebný, 24.8.2015