Láska z komiksu
Láska z komiksu
Zavři oči a otevři duši,
otevřu dveře, kterým to sluší..
Máš strach? Natahuješ uši?
Či úsměv, co na tváří ti sluší?
Dveře jsou kreslené,
fantazií upletené..
Podej ruku, mám k nim klíč
a použít ho velký chtíč..
Za nimi je svět lásky,
co slovama opisuju v básni.
Jdeš?
Publikoval(a):
Wčelka, 24.8.2015