Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nešetřte láskou

Nešetřte láskou

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Je solí života a je jí jen jako v pohádce Sůl nad zlato

Je jí na světě stále málo,
proto je takový,
jaký nechceme, aby byl,
nešetřte láskou.

Ta neubývá jako zlato,
rozdáváme ji a zvětšuje se,
vzrůstá do nejvyšších sfér
všech možností, nešetřte láskou.

Jen ona vám dá smysl,
jen ona vám ukáže cestu,
jen ona vám naplní život
radostí, rozkoší, teplem.

Nešetřte láskou.
A tvořte krásu v kráse.
Publikoval(a): podnebný, 23.8.2015
Přečteno (145x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GabrielleT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 23:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti