Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jenom tebou

Jenom tebou

podnebný Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Dopis milé před rozchodem

Má láska k tobě přesahovala
meze lidských možností
a přiváděla mě na pokraj věčnosti,
odvážela mě vlnami citu

doprostřed moří, povznášela mě
až k záři slunce, k dalekým hvězdám.
Moje myšlení přestávalo dbát
na všechno pozemské, opomíjelo
všechno běžné a bylo naplněno jen tebou.
Publikoval(a): podnebný, 22.8.2015
Přečteno (212x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti