Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zamilovanost

Zamilovanost

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Láska někdy vydrží na celý život nebo až za hrob. Naproti tomu zamilovanost trvá jen do té doby, než si na lepší život zvykneme a do té doby, než naslibujeme hory doly.

U tebe je mi dobře a byl bych rád,
aby i tobě bylo tak u mne.
To je mé přání, má touha,
můj sen, mé snažení.

Aby tobě u nikoho jiného na světě
nebylo tak dobře jako u mne,
protože i mě u tebe je dobře,
jako u nikoho jiného na světě.

Odmítám všechno, co by tě vázalo,
co by ti bralo volnost, co by tě měnilo
proti tvému přesvědčení, proti tvé víře,
proti tvému názoru, proti tvému cítění.

Buď na světě volná jako ptáče
a miluj všechno, co máš ráda.
Publikoval(a): podnebný, 21.8.2015
Přečteno (761x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti