Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MANŽELSTVÍ

MANŽELSTVÍ

Brazzillka Básně » o Životě

Anotace: O lásce a svatbě!

Všechny tvoje sliby,
co darovaly mi hroby,
tvá nesplněná přání,
co mi v žití brání,

Zakopané roky,
co následovaly tvé kroky,
smuteční pochody,
co způsobily rozchody,

Zabité lásky,
které zanechali hluboké vrásky,
zbořené hrady,
jenž neměly vady,

bolestné vzpomínky,
co roztavily zásnubní prstýnky,
bělostné šaty, zamčené ve tmě,
jenž vypadaly skvostně,

přijetí nového příjmení,
co mé tóny pozmění,
naučení se rodinného žití,
stát se tvou chotí,

vzdání se svobodných zítřků,
účastnit se ve dvou nastalých přípitků,
držet se ruku v ruce,
vyjádřit všechny své emoce,

nebýt slečnou, stát se paní tvou,
nebýt jednoho, být nás dvou,
před oltářem pokřtít lásku naší,
i když z nebes tak smutně prší,

v dobrém i ve zlém budu tu pro tebe,
v bohatství i chudobě nic mě nerozvede,
v nemoci i uzdravení po boku budu ti stát,
nikdy nechci a nebudu ti lhát,

tímto zpečeťuji lásku svou,
navždy budeš milován mnou,
prsten symbolem této chvíle stane se,
polibek tvůj mým srdcem zatřese,

naše láska zpečetěna jest,
další bude našich dětí křest,
miluji Tě navždy,
můj muži jsem tvou provždy!
Publikoval(a): Brazzillka, 21.8.2015
Přečteno (102x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti